Ремонт фасаду третьої школи

Ремонт фасаду третьої школи

Програма проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016 – 2020 роки в новій редакції зорієнтована на вирішення проблем соціально-економічного розвитку громад шляхом підвищення ефективності використання місцевих ресурсів. Суть Програми: активізація громад при реалізації соціально значимих проектів за підтримки актуальних мікропроектів місцевого розвитку за рахунок субвенції обласного бюджету місцевим бюджетам. Мета Програми полягає в сприянні територіальним громадам сіл, селищ, міст, у тому числі об’єднаним, у вирішенні місцевих проблем та створенні умов для сталого розвитку шляхом проведення щорічного Конкурсу мікропроектів місцевого розвитку, відповідно до пріоритетних напрямів Конкурсу з їх дофінансуванням за рахунок субвенції обласного бюджету місцевим бюджетам. Обов’язковою умовою отримання коштів субвенції обласного бюджету є залучення до загального бюджету мікропроекту коштів місцевих бюджетів та коштів з інших джерел, не заборонених законодавством України. Обсяг залучених Конкурсантом коштів має бути не меншим від суми коштів, яку планується залучити з обласного бюджету. Невід’ємною складовою в залучених Конкурсантом коштах має бути небюджетний внесок у сумі не менше 5 % від вартості проекту. Небюджетний внесок Конкурсанта може бути у вигляді фінансового внеску (кошти фізичних осіб), нефінансового внеску (робота, матеріали та спонсорських коштів. Ходорівська ЗОШ №3 ім.Героя України Романа Точина за сприянням Ходорівської ОТГ бере активну участь в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку з капітального ремонту фасаду школи. Максимальна вартість проекту 400 тис.грн. 200 тис.грн – кошти обласного бюджету, 200 тис.грн.- кошти місцевого самоврядування, кошти з інших джерел.
Школа №3
Шановні жителі міста Ходорова, колишні випускники Ходорівської ЗОШ №3 ім.Героя України Романа Точина ! Звертаємось до Вас з проханням взяти участь у співфінансуванні мікропроекту з капітального ремонту фасаду навчального закладу. Благодійні внески можна перерахувати в Ощадбанк на рахунок №26250530639917
Рахунок відкрито на члена ініціативної групи, подання заявок на конкурс вже розпочато з 1 грудня і триватиме до 30 грудня. Треба поспіщати і хотя б до середини грудня подати. Кошторист на капітальний ремонт фасаду готовий.