Місто – це живий організм, який має рости, розвиватися, вдосконалюватися.

Місто – це живий організм, який має рости, розвиватися, вдосконалюватися.

magarskyЯк юрист за фахом я щоденно чую проблеми людей, в певній мірі їх вдається вирішувати. Знаючи реальну ситуацію в державі та світі, в місті Ходорові нам не потрібна помпезна програма, надута пустими обіцянками, нам потрібні реальні дії.

Пропоную Вашій увазі  пакет дієвих та першочергових заходів для простих жителів міста, більшість з цих заходів вже працюють в багатьох містах України.

 

  1. Недопущення закриття чи зменшення ліжкомісць Ходорівської лікарні, покращення її фінансування, або відкриття міської комунальної лікарні.
  2. Повернути у власність міста приміщення Ходорівської аптеки № 150 на вул. Грушевського, яке незаконно віддане обласній владі.
  3. Підвищення доходів до міського бюджету шляхом інвентаризації доходів від об’єктів, що є у власності громади міста але перебувають в оренді чи користуванні (в т.ч. покращення стану діючого міського ринку та повернення земельної ділянки старого міського ринку у власність міста).
  4. Сприяння розвитку в місті соціальних дешевших цін на ліки та продукти харчування для малозабезпечених жителів, пенсіонерів, в тому числі і за рахунок коштів міста, району. Організація належного рівня матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям міста.
  5. Покращення якості води в місті за допомогою ефективніших і дешевих методів фільтрації.
  6. Поетапне створення ефективної системи водопостачання та водовідведення цілого міста.
  7. Укладання тротуарів по вул. Л.Українки, в мікрорайоні «Зарудка», на інших вулицях міста, де немає тротуару, а не там де тротуари вже існують.
  8. Ремонт покрівель житлових будинків та установ міста за допомогою нових методів перекриття дахів будівель. Ремонт будівель установ міста.
  9. Реорганізація комунальних служб міста, створення системи якісних та дешевих надавачів послуг. Створення будинкового самоврядування.
  10. Впровадження електронної інтернет системи поряд з діючою паперовою, з метою пришвидшення отримання довідок, інших документів, населенням міста, уникання черг та уникання інших незручностей для жителів міста.
  11. Створення ефективно діючої гарячої лінії служб міста. Забезпечення щомісячного звітування комунальних служб перед мешканцями міста про витрачені кошти та надані послуги.
  12. Створення міського фонду інновації та співпраці з жителями міста з метою залучення інноваційних ідей та думок ходорівчан, щодо розвитку міста. Фонд буде надавати грошову премію кожному, хто надасть дієву ідею для розвитку міста. В Ходорові проживає багато розумних та професійних людей, які з радістю долучаться до розвитку міста.
  13. Створення зв’язків з діаспорою та містами – побратимами з ЄС, США, з метою залучення інвестицій у місто, проведення спільних заходів.
  14. Забезпечити ефективний та своєчасний процес об»єднання громад навколо Ходорова. Для цього достатньо менше одного року. 
  15. Розвиток спорту у місті. Проведення змагань. Допомога школам та дитячим садочкам міста.

Всі вище викладені заходи є життєво необхідними для впровадження у сучасному місті, не є сильно затратними а тому виконати їх набагато реальніше та простіше.

Закономірно, що в процесі діяльності будуть з»являтися і інші непередбачувані проблеми, які ми зможемо оперативно вирішувати застосовуючи такий підхід. 

Завдяки нашій з Вами співпраці ми зробимо Ходорів сучасним, а життя в ньому комфортним.

Тому прошу підтримати Політичну партію «Громадський рух «Народний контроль» та мене на виборах до Жидачівської районної ради від м. Ходорова.

Слава Україні !

Михайло Магарський