Свято футболу на Ходорівщині


21 січня 2012 року об 16:00 в приміщенні Народного Дому «Просвіта» міста Ходорова відбувалось урочисте нагородження кращих команд, гравців та суддів чемпіонату по футболу Ходорівської зони у Жидачівському районі.

Урочисту частину відкрила ведуча Люба Семигенівська, яка привітав усіх учасників дійства та передала слово голові Ходорівської федерації по футболу Роману Піпі, який розповів про перипетії цікавого та напруженого футбольного сезону Вищій лізі чемпіонату Ходорівської зони, після чого перейшов до безпосереднього нагородження команд призерів чемпіонату.
Першим колективом для нагородження була ФК «Королівське» із села Городище, яка стала бронзовим призером змагань, після чого були нагородженні футболісти і тренери ФК «Сокіл» із села Дуліби, які здобули срібні нагороди першості. А наприкінці нагороди найвищої проби отримала команда ФК Ходорів, яка стала чемпіоном першості району по футболу у Ходорівській зоні Вищої ліги.

Після чого були відзначені кращі з кращих у складах команд протягом року, що приймали участь у чемпіонаті. Так кращим воротарем турніру було визнано Миколу Кутного(«Ватра», Вовчатичі), кращим захисником — Володимира Баторика(«Королівське», Городище), кращим півзахисником — Ростислава Масного(«Сокіл», Дуліби), та кращим нападником — Володимира Єнілєєва(ФК Ходорів). Не пройшли повз увагою і кращих арбітрів, що обслуговували першість Ходорівської зони. Так кращими було визнано: Миколу Концевича, Володимира Коника, Сергія Сузанського, Богдана Вахулу та Богдана Стеціва.

Суддівські бригади отримали комплекти форм, котрі були подаровані колишнім гавцем ФК Ходорів Остапом Стахівим. В свою чергу Остапа відзначили нагородою«Вболівальник 2011 року.

Свято футболу на Ходорівщині