Делегація із Сокальщини відвідала Ходорівщину

Делегація із Сокальщини відвідала Ходорівщину

26 жовтня заступник голови районної ради Василь Бойко, депутати районної ради Василь Сорочук та Роман Волос вручили медаль «75 років УПА» ГЛАДКОМУ Йосифу Лук’яновичу, уродженцю села Мошків, члену ОУН з 1941-ого, з 1943 р. – член УПА, мешканцю Ходорова.

Про цю подію, на своїй сторінці у фейсбук написав депутат районної ради та головний редактор часопису “Голос з-над Бугу” Василь Сорочук: “Ветеран дуже зрадів нашому приїзду, багато розповідав про ті буремні роки. І, звичайно, дякував голові районної ради Миколі Паську, депутатам, що пам’ятають про учасників визвольних змагань. До речі, він наголосив, що Сокальщина – найпатріотичніший край.”

Пізніше, делегація із Сокальщини зустрілася з редактором жидачівської районної газети «Новий час» Андрієм Данильцем, який розповів як проходить реформування газети.

Василь Сорочук також зазначив, що вони побували на відкритті об’єкта альтернативних джерел енергетики – вітрової електростанції у Старосамбірському районі, де група компаній «Еко-Оптіма», проектом «Карпатський вітер «ВЕС «Старий Самбір-2» завершила семирічну роботу з будівництва двох вітростанцій (10 вітроагрегатів, заг. потужність 34 МВт). Вартість проекту становить 36 мільйонів євро.

ГОЛОС СОКАЛЬЩИНИ, 28 жовтня

 

Делегація із Сокальщини відвідала Ходорівщину