В Ходорові запрацювала Рукавичка

В Ходорові запрацювала Рукавичка

Супермаркет Рукавичка, Рукавичка ХодорівВчора, 10 липня в нашому місті запрацював супермаркет «Рукавичка». Це найбільший супермаркет в місті площею майже 350 квадратних метрів з чотирма касами. Супермаркет дав місту 33 нові робочі місця. Розташований майже в центрі міста на вулиці Грушевського 57 на місці колишнього дитячого кафе «Червона Шапочка» неподалік авто та залізничного вокзалів. Працюватиме «Рукавичка» щоденно з 8:00 до 22:00.

Урочисте відкриття відбулося за участю мера Ходорова Олега Коцовського, президента ТВК «Львівхолод» Богдана Козака, генерального директора компанії Ігора Пастущака та місцевих священнослужителів.

«Сьогодні у Ходорові відбулася неординарна подія – відкрито перший в місті сучаснй торговий центр. Завдяки новому магазину «Рукавичка» Ходорів отримав 33 нових робочих місця, людям не доведеться їхати по світах, вони матимуть змогу заробляти свої кошти в Україні.»

Олег Коцовський, міський голова Ходорова

Рукавичка стала ювілейним, сімдесятим магазином мережі. В супермркеті Ходорова для покупців буде наявно 5 тисяч найменувань товарів.

«Адже «Рукавичка» – це не просто магазин, а певні стандарти торгівлі. Відкриваючи новий підрозділ мережі, ми не робимо різниці між Львовом чи Ходоровом, а дотримуємось єдиних – європейських стандартів, і щиро радіємо, коли можемо донести ці стандарти у такі славні українські міста. Бо переконані, що кожен на своєму місці має будувати європейську Україну»

— Богдан Козак, президент ТВК «Львівхолод»

Після спільної молитви та освячення приміщення нового магазину, традиційно була перерізана червона стрічка. Перші покупці «Рукавички» мали змогу отримати в подарунок картку лояльності «Родина» та шоколад «Корона». Не забули організатори свята й про своїх наймолодших відвідувачів. Для них Львівський академічний обласний театр ляльок підготував виставу «Чарівна рукавичка».