У Ходорові затримали чоловіка котрий жорстоко побив трьохрічного хлопчика, через що той помер


За повідомленнями сектору зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області вчора біля ходорівського вокзалу було затримано 30 річного чоловіка котрий побив трирічного хлопчика, котрий після отриманих травм помер в лікарні так і не вийшовши з коми в третій годині ночі в Ходорівській районній лікарні. Лікарі встановили що смерть настала внаслідок удару тупим предметом в голову.

В процесі слідства міліціонери встановили що мати хлопчика в той день їздила до Львова, залишивши на співмешканця трьох своїх дітей. Повернувшись додому жінка зауважила що сину стало погану, до приїзду швидкої хлопчик вже був у комі. По приїзду швидкої чоловік зник. Після затримання чоловік зізнався, що того дня малюк увесь час вередував та плакав, тож він кілька разів ударив його по голові, щоб заспокоїти. Хлопчику стало погано ще до приїду матері, проте швидкої не було викликано.

Проти чоловіка уже порушено кримінальну справу за ст.121 ч.2 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує від семи до десяти років ув’язнення.