Суд оштрафував ходорівського підприємця за те що він побив свого сина, бо той не хотів йти до церкви

Суд оштрафував ходорівського підприємця за те що він побив свого сина, бо той не хотів йти до церкви

За повідомленням сайту Захід.нет жидачівський районний оштрафував ходорівського підприємця Ігоря Герасиміва на 170 гривень, за те що той вдарив свого сина за відмову останнього йти до церкви.

Інцидент стався на Стефана 9 січня. Чоловік частково визнав провину і заявив, що син відмовився іти до церкви та матюкався до нього, і тому він вирішив провчити сина.

В матеріалах справи №443/109/22 (Номер судового провадження 3/443/93/22) йдеться, що біля 9:30 ранку 9 січня він збирався зі своєю дружиною і сином до церкви. Коли зайшов до кімнати сина, той повідомив, що не збирається йти до церкви. Після цього, за словами Герасиміва, він забрав в сина телефон, а син почав матюкатися до нього. Ігор Герасимів вдарив сина долонею по обличчі та «взяв ремінь з метою провчити сина».

«Після цього син відчинив вікно та виліз на підвіконня та в цей час до кімнати зайшла дружина, він вийшов із кімнати та пішов до церкви. В сторону дружини він не виражався нецензурною лайкою, оскільки остання в цей час перебувала у ванній кімнаті»,

 Вказано у постанові суду.

Суддя Святослав Сливка визнав підприємця винним у вчинені сімейного насильства щодо сина і оштрафував його на 170 грн. Ігор Герасимів ще має сплатити 496 грн судового збору.

Герасимів Ігор Дмитрович зареєстрований ФОПом з 2000 року з основним КВЕДом Виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі. Також Ігор Герасимів бере активну участь в релігійному житті Ходорова, зокрема в 2017 році долучався до відновлення хоругви на прощу до Зарваниці.