Спортсмени з кіокушинкай карате Ходорова та Жидачева продовжують перемагати

Спортсмени з кіокушинкай карате Ходорова та Жидачева продовжують перемагати

Спортсмени з кіокушинкай карате Ходорова та Жидачева продовжують прославляти наш край своїми здобутками як на Львівщині, так і в Україні.

karate hodoriv

Перед тим, як розповісти про успіхи наших каратистів на чемпіонаті України, необхідно нагадати, що юнаки та дівчата пройшли відбіркові змагання на «Першому кроці» та чемпіонаті Львівської області. Саме за підсумками результатів чемпіонату Львівської області і формується склад спортсменів, які братимуть участь у всеукраїнських змаганнях. Перед чемпіонатом Львівської області традиційно проходить турнір «Перший крок» для початківців, учасники якого набираються змагального досвіду, а переможці можуть отримати право на участь в обласних змаганнях. Отже, на «Першому кроці» (19 березня) виступили 37 спортсменів з Ходорова та Жидачева. Завойовано 6 перших, 3 других і 6 третіх місць. На чемпіонаті Львівської області (2 квітня) від наших осередків взяв участь 21 каратист. З них 12 отримали нагороди: 2 – перших (Степан Казимірчук – Ходорів та Софія Добуш – Вовчатичі), 4 других (Олег Лопотяк – Ходорів; Віталій Сомик, Арсен Юрочко, Наталія Коханевич – Жидачів) та 6 третіх місць (Андрій Гамаровський, Софія Тищенко – Ходорів; Ксенія Мига, Євгеній Лішка, Денис Найда – Жидачів; Микола Турчин – Бортники). Відзначимо, що за три роки існування школи кіокушинкай карате у Ходорові та Жидачеві під керівництвом семпая Степана Магарського (це найбільша кількість учасників – дванадцять, які отримали путівки на чемпіонат України). Очевидно, що з кожним роком майстерність наших бійців росте, вони стають прикладом для молодшого покоління.

Цьогорічний чемпіонат України серед юнаків і дівчат (2002-2007 р.н.) та Всеукраїнський турнір серед юнаків і дівчат (2000-2001 р.н.) проводився 17 квітня у м. Львові. Загальна кількість учасників змагань перевищувала 600 спортсменів. Здобувати призові місця було справжнім випробовуванням, і всі спортсмени показали високий рівень підготовки. Досвід таких змагань дуже важливий для подальшого розвитку та перемог. Тому бажаємо нашим учасникам не зупинятися, а йти вперед, роблячи висновки з усіх поєдинків.

Щиро вітаємо нових чемпіонок України з кіокушинкай карате: Софію Тищенко – Ходорів, Ксенію Мигу – Жидачів та призерку Ілону Зубенко – Вовчатичі (3 місце). Загалом на рахунку семпая Степана Магарського вже п’ять чемпіонів України. Проте в цей складний час всі ці здобутки не були б можливими без фінансової підтримки, за що окремо хочеться подякувати Михайлу Федоровичу Титикалу, спонсорська допомога якого дає змогу спортсменам прославляти наш край не тільки у Львові, а й по всій Україні.

НОВИЙ ЧАС, 13 травня