Йорданська купіль на Водній станції

Йорданська купіль на Водній станції

Уже вкотре ходорівські «моржі» зустрічають світлий празник Богоявлення Господнього на традиційному місці – базі відпочинку «Водник», або простіше Водній станції. Проте цьогоріч купання в холоднючій водиці мало свої відмінності від попередніх років.

Бажаючих поморжувати виявилося набагато більше. Майже сто осіб занурилося в Йорданську купіль. Серед них чимало жінок і дівчат.

Крім цього свій не дуже приємний сюрприз піднесла і погода. Торік, скажімо, було морозяно і сніжно. Та й лід міцненький, про що свідчать бодай оці світлини, зроблені моржувальником зі стажем, а «за сумісництвом» асом-фотографом Володимиром Олеськівим.

Morzhuvannia-1

Morzhuvannia-2

Одначе йорданська негода (подекуди навіть нудний дощик моросів) не відлякала сміливців. Зауважимо, що серед них були особи поважного віку, яким впору в телій хатині кісточки на п’єцу гріти. Так ні, і вони туди ж – за молодими! Хоча, можливо, дехто з них для молоді прикладом є.  Назвемо хоча б кількох з цієї когорти: Василя Турчина, Романа Леля, Петра Степанюка, Григорія Вавричина.

Мирослава КАЛИН.