З нагоди дня Бога Творця у Стрийській єпархії відбувся священичий турнір з міні-футболу

З нагоди дня Бога Творця у Стрийській єпархії відбувся священичий турнір з міні-футболу

Третій рік поспіль у Стрийській єпархії в особливий спосіб відзначили екологічне церковне свято День Бога Творця. Це свято відзначається у нашій Церкві 14 вересня. Саме з цієї нагоди священики єпархії у вересні збираються разом для спільної молитви і заняття спортом.

29 вересня у Ходорові священики з чотирьох районів Стрийської єпархії – Жидачівського, Стрийського, Городоцького і Перемишлянського – з’їхалися, щоб вшанувати і популяризувати особливе екологічне свято завдяки найбільш популярній грі в світі, якою є футбол. У храмі св. Безсрібників Косми і Дам’яна з благословення о.декана Мар’яна Черепанича священики помолилися молебен, який очолив о.Олег Кобель, референт Бюро екології Стрийської єпархії УГКЦ. Після цього він звернувся до присутніх отців з інформацією про значення свята на честь Бога Творця і привітав священиків-футболістів.

Сам футбольний турнір проходив на полі зі штучним покриттям на території стадіону “Будівельник” м.Ходорова.

Turnir-2 Turnir-1

Всі матчі проходили по два тайми тривалістю 10 хвилин. Таким чином було зіграно 9 матчів. Після цікавих та напружених спарингів переможцем стала команда священиків Жидачівського району. Друге місце зайняла команда з Перемишлянщини, третє – зі Стрийщини.. Четверте місце дісталося представникам Городоцького району. Всі команди нагороджені кубками, які вручив капітанам о.Олег Кобель.

Turnir-3 Turnir-4

Нагорода кращого бомбардира дісталася о.Остапу Юріву. Кращий воротар турніру – о.Віталій Гулич.

о.Олег КОБЕЛЬ.

НОВИЙ ЧАС, 8 жовтня