В Загірочко до Дня Незалежності відбувся турнір з міні-футболу


На Жидачівщині у селі Загірочко 19 серпня 2015 року відбувся турнір з міні-футболу для молодіжних команд – “Кубок Незалежности-2015”.

Організатори турніру: Тарас Кашинський, колектив ФК “Козак” Загірочко спільно з Федерацією футболу Ходорівщини. Футбольний матч відбувся також за підтримки бійця ОЗШР 93-ї ОМБ “Карпатська Січ” Андрія Чада.
У турнірі взяли участь молоді футболісті віком до 18 років. Змагалися за “Кубок Незалежности-2015” 12 команд із села Загірочко, “Добрівляни” (U-14), “Добрівляни” (U-17), “Бортники”, “Ліщин”, “Садки”, “Дуліби”, “Городищенське”, смт. Нові Стрілища, м. Ходорів, м. Ходорів (“Цукровня”) та м. Стрий (U-12).

У фіналі команда-господар “Загірочко” впевнено обіграла “Дуліби” із рахунком 4:0 та стала переможцем турніру “Кубок Незалежности-2015”. Команди отримали кубки, медалі та грамоти.
Індивідуальні нагороди отримали: найкращий гравець – Павло Минурка, найкращий захисник – Микола Мисак, найкращий воротар Віктор Ткачук, найкращий бомбардир – Павло Шептицький.

«Турнір проводили з метою розвитку дитячого футболу та приурочений до найважливішого державного свята Дня Незалежності. Особисто хочу подякувати Андрію Хомуту, Петру Атаманчуку, Михайлу та Тарасу Дубовським, Назару Попку, колективу команди ФК “Козак” та суддям турніру Роману Піпі та Івану Стеціву за проведення та допомогу в організації»,

– сказав  Тарас Кашинський.

ЗУНР.ІНФО, 26 серпня