В Ходорові прощаються із протоієреєм Іринеєм Головацьким

В Ходорові прощаються із протоієреєм Іринеєм Головацьким

12 червня, на 74 році життя і 25 році священства відійшов у вічність протоієрей Іриней Головацький, адміністратор храму Різдва Господнього та храму св. вмч. Євстахія с. Летня Дрогобицького району.

o.Irynej

Поховають о. Іринея Головацького завтра, 14 червня, у м.Ходорів (у нашому місті останні роки життя в родині своєї доньки провів його батько – отець Михайло Головацький . о. Іриней був найстаршим з-поміж чотирьох синів-священиків отця Михайла– примітка сайту «Ходорів сьогодні»).

Нагадаємо, що о.Іриней Головацький народився 30 січня 1942 року в с. Дички Рогатинського району Івано-Франківської обл. У 1970 р. закінчив Український поліграфічний інститут ім. І.Федорова, а в 1975 р. – підпільну духовну семінарію у м. Івано-Франківськ. 16 серпня 1990 року в храмі Преображення Господнього (м. Львів) прийняв святе таїнство священства з рук митрополита Володимира (Стернюка).

Уся душпастирська діяльність о. Іринея Головацького пройшла на Дрогобиччині – у селах Винники, Уріж, Підмонастирок, був деканом Мокрянського деканату. З 2006 р. – у с.Летня. Мав церковні нагороди.

ZIK, 13 червня