В Бортниках встановлять меморіальні знаки загиблиму бійцю АТО та воїну-афганцю


У неділю, 12 березня, у с. Бортники Жидачівського району відбудеться освячення меморіальних знаків, встановлених на вшанування пам’яті бійця АТО Володимира Андрешківа, загиблого 18 грудня 2016 року в бою на Світлодарській дузі, та Богдана Пастуха, який загинув 26 січня 1989 року в Республіці Афганістан – останнім із представників Львівщини, за кілька днів до завершення виведення радянських військ із афганської землі.

Захід відбудеться в с. Бортники на території місцевої школи.

ГО «Спілка учасників АТО Жидачівщини» та Українська спілка ветеранів Афганістану запрошують усіх вшанувати пам’ять героїв.

Нагадаємо,  указом Президента України № 580/2016 «Про відзначення державними нагородами», загиблого 18 грудня 2016 року на Світлодарській дузі 47-річного уродженця с. Бортники Жидачівського району, молодшого сержанта 54 механізованої бригади 25 батальйону «Київська Русь» Андрешківа Володимира Степановича, за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

ZIK, 9 березня