В Бортниках вшанували пам’ять загиблого бійця АТО Володимира Андрешківа


Минуло сорок днів, коли перестало битися серце мужнього воїна, захисника України Володимира Андрешківа, загиблого в бою на Світлодарській дузі.

З цієї нагоди в с. Бортники, в місцевому храмі, відбулося поминальне Богослужіння.

Щоб вшанувати пам’ять Володимира Андрешківа, зібралися його рідні й близькі, односельчани, бойові побратими – учасники АТО Жидачівщини, учасники Майдану, представники місцевої і районної влади.

У вшануванні пам’яті полеглого воїна взяли участь голова ГО «Спілка учасників АТО Жидачівщини» Тарас Стефанів, голова Жидачівської районної ради Ігор Кос, керівник апарату РДА, в.о. заступника голови РДА Світлана Самсонова та інші. До могили загиблого бійця АТО Володимира Андрешківа поклали квіти, було запалено лампадки.

Нагадаємо, указом Президента України, загиблого в грудні 2016 року на Світлодарській дузі 47-річного уродженця с. Бортники Жидачівського району, молодшого сержанта 54-ї механізованої бригади 25-го батальйону «Київська Русь» Володимира Андрешківа за особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Мужній Український воїн загинув у бою за визволення України від російських окупантів на Світлодарській дузі. Із полеглим героєм в скорботні грудневі дні прощалася вся Україна.

ZIK, 30 січня