Учень 9Б класу став номінантом у Всеукраїнському огляді творчих робіт

Учень 9Б класу став номінантом у Всеукраїнському огляді творчих робіт

Лук’янчук Андрій

Учень 9Б класу Ходорівської ЗОШ №3 ім.Героя України Романа Точина Лук’янчук Андрій під керівництвом вчительки історії Плахцінської Є.Б. став номінантом у Всеукраїнському огляді творчих робіт «Забуті пам’ятки історії та культури України».

Його творча робота «Опис школи, забутої пам’ятки історії» буде представлена у виставковому залі Галереї «Печерська» Українського товариства охорони пам’яток історії та культури 19 грудня у м.Києві. За підсумками Огляду Оргкомітет розглядає можливості та розробляє пропозиції щодо популяризації маловідомих пам’яток, втілених у творчих роботах; сприяє взяттю нововиявлених пам’яток на державний облік; розробляє проекти цільових комплексних програм, концепцій та рекомендацій щодо їх збереження і використання; надсилає свої пропозиції до відповідних компетентних органів; організовує шефство підприємств, установ, організацій над цими пам’ятками історії та культури з метою забезпечення їх схоронності та благоустрою прилеглої до них території.

Надіємося на Оргкомітет цього конкурсу, що приміщення теперішньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 імені Героя України Р.Точина у містечку Ходорові, зможе сміливо зарахувати до переліку споруд, які посідають неабияке місце не лише в історії нашого населеного пункту, Галичини загалом, а й, безсумнівно, всієї України.