У Жидачівському районі б’ють на сполох через продаж неповнолітнім алкоголю

У Жидачівському районі б’ють на сполох через продаж неповнолітнім алкоголю

AlkogolУ Жидачівському районі громадськість б’є на сполох з приводу порушення торговельними підприємствами антиалкогольного законодавства, вимагають недопущення продажі неповнолітнім алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

На засіданні комісії з питань торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів, яке провів перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин, розглянуто звернення ВГО «Народний антикорупційний нагляд», що стосувалося організації роботи розважальних закладів району у вечірній та нічний час та питань організації торгівлі спиртними та слабоалкогольними напоями. У зверненні, зокрема, порушувалися питання виконання вимог законодавства України щодо недопущення реалізації спритних та слабоалкогольних напоїв підліткам та дітям.

За підсумками проведення заходу було узгоджено план дій щодо створення надійного заслону порушенням антиалкогольного законодавства. Мова, зокрема, йшла і про налагодження ефективної взаємодії правоохоронних органів із службою у справах дітей РДА в рамках виконання вимог законодавства України щодо недопущення реалізації спиртних та слабоалкогольних напоїв підліткам та дітям.

ZIK, 18 червня