У Жидачівській райдержадміністрації відбулася нарада із керівниками структурних підрозділів


kyzushun

20 жовтня голова Жидачівської райдержадміністрації Мирон Кузишин та голова районної ради Ігор Кос провели нараду із керівниками відділів, управлінь та районних служб. Розпочинаючи нараду, голова райдержадміністрації висловив вдячність всім тим, хто брав участь в організації і проведенні 14 жовтня заходів із відзначення 72-ї утворення УПА, Дня українського козацтва та Дня захисника України, які відбулися в районі на належному організаційному рівні. Токож було обговорено питання підготовки до проведення на території району виборів до парламенту України. Мова, зокрема, йшла про створення належних умов для роботи дільничних виборчих комісій у віддалених населених пунктах району.

Увагу було зосереджено на вирішенні питань здійснення фінансування у ІV кварталі 2014 року основних видатків із районного бюджету для потреб закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Також розглянуто конкретні питання завершення підготовки бюджетних установ до початку опалювального сезону та організації діяльності Центру надання адміністративних послуг.

Голова райдержадміністрації та голова районної ради наголосили на необхідності проведення належної підготовчої роботи в рамках участі району в реалізації мікропроектів ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, що дасть можливість додаткового залучення коштів на вирішення багатьох проблемних питань розвитку місцевих громад. В районі вже напрацьовано в цьому плані відповідний досвід і важливо, щоб і в наступному році місцеві громади Жидачівщини були активними учасниками цього процесу.

Перший заступник голови райдержадміністрації Василь Татарин у своєму виступі порушив питання контролю за дотриманням належної виконавчої і трудової дисципліни працівниками відділів, управлінь та районних служб. Начальник Жидачівського районного управління юстиції Ігор Стадник та головний спеціаліст юридичного відділу апарату РДА Роман Мельник інформували учасників наради про основні положення Закону України „Про очищення влади” (Закон про люстрацію).

Голова райдержадміністрації Мирон Кузишин інформував про зустрічі та діалог із представниками профспілкової організації працівників Жидачівського целюлозно-паперового комбінату. На підприємстві в даний час склалася напружена ситуація, його власники практично згортають виробничу діяльність.

Також мова йшла про підготовку до проведення, відповідно, 29 і 30 жовтня засідання Дня влади та Колегії райдержадміністрації. Голова районної ради Ігор Кос інформував про перелік основних питань, які планують розглянути на черговій сесії районної ради.

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РДА, 20 жовтня

http://zhydachivrda.org.ua/?page=news&nid=6999