У Львівській Опері відбулося нагородження переможців XV дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» та заключний гала-концерт

У Львівській Опері відбулося нагородження переможців XV дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» та заключний гала-концерт

12 грудня у Львові, на сцені Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької відзначили найкращих у цьогорічному ювілейному всеукраїнському фестивалі , який має на меті широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах і Революції Гідності.

Серед 235 колективів та солістів, які презентували 14 областей України, були і ходорівці. Учні міської ЗОШ№2 не просто гарно виступили в цьому знаменному та величному заході, але й здобули почесне третє місце. Зауважте: серед численних маститих юнацьких колективів і виконавців з усіх куточків України. Браво, ходорів’яни! Молодці!

Medal

ФОТО: Диплом (Можна ці дві фотки обтекти текстом справа)

Звісно, хвилюючим і урочистим для наших юних земляків і землячок стало не лише їхнє нагородження в стінах Львівської Опери, але й, зрештою, і виступ у заключному гала-концерті в оточенні найіменитіших на головній сцені Галичини.

Dyplom

Оскільки фотографій з цих урочистостей в нашому кошику немає, тому ми запропонуємо вашій увазі світлини відомого в Ходорові та за його межами фотографа Богдана Бирича, зробленими під час одного з етапів фестивалю.