У Бортниках відбувся урочистий звітний концерт Ходорівської школи мистецтв


Молоді вихованці Школи мистецтв влаштували свято для своїх односельчан. Урочистий звітний концерт, ведучою якого була С. Добровольська, відкрив ансамбль баяністів-акордеоністів, дипломантів ІІ ст. Всеукраїнського конкурсу «Франкове підгір’я» (кер. І. Афтаназів) улюбленими для українців піснями «Розпрягайте хлопці коней» та «Гармоніст грає джаз». Припали до душі танцювальні номери викладача хореографії В. Луціва («Хустина», «Черевички», «Раківчанка»). Від наймолодших до найстарших учнів ХДШМ – діти вправно і душевно показали справжнє мистецтво танцю.

Під час концерту на сцені відбувалася справжня музична феєрія. Розмаїття музичних творів, талановитих виконавців і викладачів Ходорівської ДШМ глибоко вразили всіх присутніх у залі. Разом з артистами глядачі переживали і раділи, тужили і усміхалися, дарували щирі овації та позитивні емоції.

Староста села Бортники Ольга Гурдя подякувала всім присутнім у залі та висловила вдячність викладачам Ходорівської ДШМ, всім учасникам за подаровані хвилини тепла і насолоди