Семінар заступнків директорів шкіл з виховної роботи

Семінар заступнків директорів шкіл з виховної роботи

З метою підвищення професійної компетентності заступників директорів шкіл з виховної роботи щодо здійснення правовиховної роботи в навчальних закладах 3 грудня 2014 року в Ходорівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проводився семінар «Сучасні підходи до проблеми превентивного виховання в навчальному закладі» (слово «превентивний» означає: запобіжний, тобто який попереджає-примітка редакції сайту) .

Розпочалась робота семінару із привітання гостей директором навчального закладу Тюнюгіною Т.В. Відтак старшокласники школи (цьогорічні лауреати ІІІ премії Всеукраїнського конкурсу «Сурми звитяги») показали літературно-музичну композицію «Ти головне повертайся живим», яку підготували вчителі Стахів Г.В. та Неїжмак Р.В.

Seminar-1

Seminar-2

Заступник директора школи Дерещук Л.Р. розповілала присутнім про організацію роботи з правового та превентивного виховання в школі. Леся Романівна також ознайомила їх із здобутками виховної діяльності щодо засвоєння учнівством превентивно-правових норм.

Seminar-3

Seminar-4

Методист районного методичного кабінету Кулик Н.О. познайомила присутніх із наказом щодо проведення районного огляду-конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи в школі та розповіла про форми та методи правоосвітньої та правовиховної роботи з учнями, розвиток правової свідомості школярів в складних умовах сьогодення.

Досвідом та результативністю роботи щодо правової освіти та правового виховання поділилася заступник директора з виховної роботи Жидачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Блага О.І.

Seminar-5

Про психологічні аспекти превентивного виховання в школі говорила практичний психолог школи Гринишин Л.І.

Seminar-6

Продовжився семінар брейн-рингом «Ерудити правознавства». Одинадцятикласники під керівництвом Дерещук Л.Р. із захопленням змагались в грі, під час якої аргументовано та чітко доводили власну думку з різних питань теми, що заторкалася.

Учасники семінару дали високу оцінку проведеним формам роботи та подякували закладу за гостинність.

САЙТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РДА, 8 грудня