На Жидачівщині зібрали подарунки бійцям АТО до зимових свят


Напередодні Різдва Христового волонтери Жидачівщини й небайдужі мешканці району організували волонтерську підтримку для українських воїнів.

Захисники східних рубежів України отримали вісточки та подарунки, що зігрівають їх у холодні зимові дні й ночі спогадами про домашнє тепло та затишок.

Святкові подарунки до зимових свят зібрали воїнам 80-ої окремої десантно-штурмової бригади в населених пунктах Новострілищанської об’єднаної територіальної громади, жителі сіл Соколівської сільської ради та с. Ліщин.

Депутат Новострілищанської селищної ради, організатор збору продуктів для воїнів АТО Зеновій Змислий на сторінках районної газети «Новий час» висловив вдячність керівникові Ходорівського м’ясокомбінату Дмитрові Матвійку, підприємцю Іванові Переговському (бойовому побратимові Зеновія – ветерану афганської війни) та підприємцям Б. Поручинському, В. Скорику, Н. Сабалі, С. Симоненку, С. Лабі, О. Копитку, М. Орищишину, а також працівникам ТЦ «Шувар», п. Горішньому з Іспанії, вчителям та учням школи смт. Нові Стрілища, Баковецької ЗОШ та школи с. Квітневого за неодноразову допомогу українським бійцям впродовж 2016 року.

У м. Ходорові та населених пунктах цієї об’єднаної територіальної громади також не забувають про бійців АТО, які боронять рідну землю від ворога. Волонтери Юрій Юркевич, Роман Тітик спільно із благодійниками та небайдужими мешканцями Ходорівщини організували волонтерську підтримку батальйону «Київська Русь», у лавах якого захищав рідну землю загиблий український воїн Володимир Андрешків з с. Бортники, що на Ходорівщині. Волонтерську допомогу вже передали на передову.

Волонтери м. Жидачева та району також долучилися до організації такої важливої підтримки Української армії. Зокрема, ГО «Народний легіон» організував збір всього необхідного для українських воїнів.

Сьогодні, 5 січня, у Жидачівській районній газеті «Новий час» вміщено публікацію під назвою «У час Різдвяних свят не забуваймо про військових». Керівництво райдержадміністрації висловлює вдячність волонтерам Жидачівщини, керівникам підприємств й установ району, підприємцям та всім небайдужим мешканцям району за те, що не забувають про наших захисників й надають підтримку Українській армії, яка вже третій рік бореться із підступною російською агресією на східних рубежах нашої країни, – повідомив власкор IA ZIK з посиланням на відділ інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.

ZIK,5 січня