Кубкова вершина «Зорі»

Кубкова вершина «Зорі»

Futbol-2Завершився кубок Ходорівщини з футболу. Сьогодні – про вирішальні матчі турніру.

Півфінали. Стадіон с. Жирова. 3 травня.

Бортники – Городище 4:1 (2:1). Голи: Михайло Самборський, Андрій Ратич (2), Назар Гнатів – Руслан Скрутовський.

У першому таймі – рівна вперта боротьба. У другому – всупереч прогнозам, футболісти Бортник захопили ініціативу й довели матч до перемоги.

Кам’яне – Городищенське 2:1 (2:0). Степан Забавчук (2) – Володимир Кадюк.

У дебюті першого тайму нападник Кам’яного Степан Забавчук відкрив рахунок, під його завісу – «заробив» і реалізував пенальті. На старті другої 45-хвилинки футболісти Городищенського один гол відквитали, однак надалі попри всі зусилля зрівняти рахунок не зуміли.

Фінал. Стадіон «Будівельник» м. Ходорів. 10 травня.

Бортники – Кам’яне 0:0, пенальті 4:3.

Як і очікувалося, матч пройшов у запеклій та напруженій боротьбі. У першому таймі деякою перевагою володіли бортниківчани, у другому – футболісти Кам’яного. Не бракувало й гострих моментів: у Бортник двічі виходив віч-на-віч з воротарем Василь Кадюк (обидва рази невдало), у Кам’яного «створював напругу» наполегливий Степан Забавчук. Все ж оборонні редути, очолювані капітанами команд Віталієм Шальвірою (Кам’яне) та Андрієм Тітиком (Бортники), виявилися міцнішими. Тож – закономірна нічия 0:0. Пенальті! Перший же удар футболіста Кам’яного виявився невдалим – штанга. Надалі по разу відзначились воротарі обох колективів, а завершальний удар у виконанні бортниківчанина Назара Гнатіва виявився точним. Отже, 0:0, по пенальті 4:3 – кубок Ходорівщини з футболу-2015 року завоювала команда «Зоря» Бортники.

Команда Бортник нагороджена кубком, Кам’яного – іменною грамотою, гравці обох колективів – грамотами відповідного ґатунку. Пам’ятними призами відзначено кращих гравців фінального поєдинку воротарів Івана Драгомирецького (Бортники) та Івана Фарину (Кам’яне).

До пізнього вечора с. Бортники святкувало закономірний кубковий успіх своїх улюбленців – футболістів.

Ігор МАРКЕВИЧ.

НОВИЙ ЧАС, 15 червня