Головою Жидачівської РДА став Олександр Пітула

Головою Жидачівської РДА став Олександр Пітула

Пітула Олександр Володимирович
Олександр Пітула. Фото з kig.com.ua

Президент України, Петро Порошенко, 10 лютого своїм указом назначив Олександра Пітулу головоюю Жидачівської районної адміністрації.  Про це йдеться на сайті президента.

Другого червня 2014 року Олександр Пітула розмістив своє резюме на сайті work.ua, ціллю він зазначив пошук роботи (бажано в західному регіоні). Можливо саме це резюме допомогло Олександру Володимировичу знайти роботу в держадміністрації.

Ось що можна дізнатися про нового керівника району з його резюме:

 

 

Досвід роботи:

•ТОВ “Основа-Папір”, м.Київ, березень 2011 – травень 2012, генеральний директор, голова ради директорів ВАТ “ЖЦПК”, голова ради директорів “Ізмаїльський ЦБК”, керівник проекту “Основа-Папір”
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», липень 2010 – березень 2011 – директор з виробництва.
•Приватний підприємець, січень 2008 – липень 2010
•ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» ,вересень 2007-
січень 2008 – генеральний директор
• ВАТ «Дніпропетровська паперова фабрика»,жовтень 2006-липень 2007 — Зас.голови правління з виробництва
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», квітень 2002 –серпень 2006 – голова правління.
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», листопад 2001 – квітень 2002 – технічний директор.
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», жовтень 2000 – листопад 2001 – директор фабрики гофрокартонної тари.
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», липень 1998 – жовтень 2000- директор паперової фабрики.
•ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», 1991 – 1998 – механік паперової фабрики.

Освіта:

•1981-1984, Ленінградський технікум деревообробної і целюлозно-паперової промисловості.
•1984-1991, Київський політехнічний інститут, інженер-механік целюлозно-паперової промисловості.
•2003-2005, Національний університет «Львівська політехніка», інститут економіки та менеджменту, економіст.

Професійні навики та знання:

•Windows, MS Office, Інтернет – на рівні користувача;
•досвід управління колективом 2800 працюючих;
•досвід застосування на підприємстві системи бюджетування виробничих витрат; досвід введення системи управління якостю підприємства ISO 9001-2000;
•досвід управління технічними ,фінансовими та комерційними службами.

Дата народження : 15 вересня 1960 р.

Сам Олександр Пітула характеризує себе як командного гравця. Зокрема в 2003 році в журналі «Картон і Гофрокартон» він сказав:

Я родом з Жидачева і, як кожен мешканець цього міста, не уявляв себе без роботи на ЖЦПК. Ще в 17 років я прийшов працювати на комбінат. На час моєї роботи стиль керівництва комбінатом був, так би мовити, “одноосібним”: керівник сам приймав рішення, і це рішення було остаточне.
До 1999 року і я вважав таку манеру керівництва правильною, бо не мав у своїй практиці з чим порівнювати. І тому, коли з Києва приїхали представники нових власників, мені здавалося, що співпраці не буде. Це було пов’язане з протистоянням, що виникло між комбінатом і структурами, створеними акціонерами. Втім, згодом з’ясувалося, що прийшла команда не байдужих людей. З часом на комбінаті, а згодом і в концерні “Основа” утворилась команда кваліфікованих менеджерів, що відповідають за конкретний напрямок роботи.
А ставши в 2002 році генеральним директором ЖЦПК, я зрозумів, що вирішення питань без командного підходу зрушень у виробництві не дасть. Тому запровадив практику колективного обговорення проблем виробництва, всі інженерно-технічні працівники висловлюють свою думку, а вже рішення приймає керівник. Цей метод значно підвищив якість виробничого процесу комбінату.
Отже в управлінні проектом склалася команда. Ці люди допоможуть і не підведуть. Але, оскільки я вважаю себе людиною команди, то теж не маю права підводити їх. Поняття “команда” зобов’язує. І я вважаю, що такий підхід є правильним.

Окрім того, президент назначив ще шістьох очільників районів Львівської області. Зокрема, головою Турківської районної державної адміністрації Львівської області призначено О. Лабецького. Головою Стрийської районної державної адміністрації Львівської області призначено Л.Стадника. Головою Старосамбірської районної державної адміністрації Львівської області призначено М. Цепенду. Головою Сколівської районної державної адміністрації Львівської області призначено І.Свистуна. Головою Радехівської районної державної адміністрації Львівської області призначено Н.Шостак. Головою Золочівської районної державної адміністрації Львівської області призначено В. Недзельського.