Голова РДА призупинив ремонт дороги через погану якість робіт

Голова РДА призупинив ремонт дороги через погану якість робіт

30 червня в ході робочої поїздки голова Жидачівської райдержадміністрації Олександр Пітула побував у населених пунктах району, якими пролягає автодорога Розділ – Жирова. Тут нещодавно за кошти з обласного бюджету в обсязі 1 млн. 36 тис. грн розпочато ямковий ремонт, прокладання вирівнювального шару покриття товщиною 5 см на площі 2000 м кв.

Після ознайомлення з ходом організації ремонту автодороги Розділ – Жирова голова РДА висловив суттєві зауваження до якості проведення ремонту й наполіг на тимчасовій призупинці робіт з метою вжиття заходів із виправлення ситуації.

НОВИЙ ЧАС, 15 липня

http://www.newtime.lviv.ua/index.php/newtime-vlada/2196-2015-07-15-10-01-44

Ознайомлення із станом проведення ремонтних робіт на автодорогах Жидачівщини

Remont

15 липня перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин та начальник філії „Жидачіврайавтодор” Євген Бойчук в ході робочої поїдки ознайомилися із станом проведення ремонтних робіт на автодорогах Жидачівщини.

У с. Піддністряни, Кам’яне та Жирова відбулося ознайомлення із станом продення ремонтних робіт на автодорозі Розділ-Жирова, в с. Жирова та м. Ходорові ознайомилися із станом дорожнього полотна та проведення ямкового ремонту на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка.

Також перший заступник голови РДА та начальник філії „Жидачіврайавтодор” побували в смт Нові Стрілища, де в даний час розпочали капітальний ремонт автодороги Львів-Бібрка-Рогатин-Івано-Франківськ. Відбулося ознайомлення також із станом прибирання та обкошування придорожніх смуг.

САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, 15 липня

http://zhydachivrda.org.ua/?page=news&nid=9649