Факт і коментар: Алієв, це тобі не вища ліга, а чемпіонат Львівщини!


ФАКТ…

Як пояснив президент футбольного клубу «Рух» з Винник Григорій Козловський у інтернет-виданні «Галичина спортивна» від 7 травня, один з провідних гравців команди славнозвісний Олександр Алієв не вийшов на матч з львівським «Опором», оскільки зазнав ушкодження у матчі в Ходорові.

Aliyev

Йому надали кілька днів, аби відновитися, приберігши в останній грі. Незважаючи на це, «Рух» переміг в гостях з рахунком 0:3.

http://galsports.com/news/hryhoriy-kozlovskyy-chomu-ne-hrav-aliyev-vin-otrymav-ushkodzhennya-u-matchi-v-khodorovi/96872.aspx

…І КОМЕНТАР

Прикро, звичайно, що один з найвідоміших донедавна футболістів (відомий по виступах за київське «Динамо», дніпропетровський «Дніпро», московський «Локомотив», національну збірну України, майстер гарматного удару, забивав голи навіть зі 45 метрів) отримав травму в нашому містечку. Так і хочеться запитати: невже лише у нас виростають «костоломи», які на футбольному газону здатні «скосити» будь-кого? Чи наші футболісти хотіли довести авторитету, що і вони не ликом шиті? Тільки ж не такими методами це досягається.

Зрештою, я не була присутньою на матчі, тому може бути і таке, що Алієв зазнав пошкодження в чисто ігровому епізоді. Хотілося б у це вірити.

Факти відслідковує і коментує Люба КУЛИНИЧ.