Депутати Ходорівської ОТГ не прийняли від колеги дострокове припинення депутатських повноважень

Депутати Ходорівської ОТГ не прийняли від колеги дострокове припинення депутатських повноважень

29 серпня відбулася чергова ХVІІ сесія Ходорівської міської ради. Депутати внесли зміни до показників міського бюджету, до переліку об’єктів нерухомого майна, що пропонуються до передачі в оренду або в продаж у 2017 році, затвердили перелік проектів, що реалізовуватимуться за кошти субвенції з державного бюджету, тощо.

Депутати надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисних документацій для капітального ремонту системи опалення Народного дому в с. Бортниках, капітального ремонту Народного дому в с. Вовчатичах, реконструкції покрівлі приймального відділення Ходорівської міської лікарні. Також затвердили проектно-кошторисні документації щодо капітального ремонту прибудинкової території Вибранівської ЗОШ I-ІІІ ст., реконструкції покрівлі головного корпусу Ходорівської міської лікарні, облаштування спортивного майданчика зі штучним (наливним) покриттям у Ходорові, поточний ремонт доріг та тротуарів у Ходорові. Крім цього, надали дозволи на виготовлення генеральних планів сіл Ятвяги та Юшківці, затвердили генеральний план села Вовчатичі.

У «різному» депутати розглянули заяву депутата міської ради Василя Могильного про дострокове припинення депутатських повноважень. Після обговорення депутати одностайно не підтримали заяву колеги.

Василь Могильний – депутат міської ради від фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

НОВИЙ ЧАС, 18 вересня