Дбай про майбутнє – використовуй енергію ефективно

Дбай про майбутнє – використовуй енергію ефективно

7 липня у приміщенні Палацу культури Ходорова відбувся семінар, тема якого є актуальною для кожного жителя нашої громади «Дбай про майбутнє – використовуй енергію ефективно». На жаль, можливістю дізнатися з уст фахівців про шляхи досягнення енергоефективності у власному будинку; варіанти відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів за рахунок.

Програми енергозбереження для населення Львівщини та за рахунок місцевих бюджетів; з кредитними програмами та фінансовими ресурсами для втілення енергоефективних технологій, можливостями часткового відшкодування витрат на придбання товарів, що дозволяють заощаджувати енергію за рахунок коштів державного бюджету, скористалися обмаль мешканців.
Дбай про майбутнє – використовуй енергію ефективно

Про при все, ті, що прийшли, не пошкодували. Вони не тільки почерпнули багато корисного з виступів технічного експерта Фонду «Східна Європа». О.Масняка, начальника управління енергозбереження Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА А.Якубовського, представників місцевих фінансових установ «Ощадбанк», кредитна спідка «Вигода», що надають позики з енергоефективності для населення, але й отримати вичерпні відповіді на свої запитання.

Марія КРАЇВСЬКА.

ХОДОРІВЩИНА, 15 липня