Заступник Голови РДА провів нараду із керівниками структурних підрозділів


24 жовтня заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Микола Лаврись провів нараду із керівниками відділів, управлінь та районних служб, що займаються вирішенням соціально-гуманітарних питань. В ході її проведення було проаналізовано діяльність структурних підрозділів за тиждень, окреслено коло завдань на наступний тиждень, мова також йшла про перспективи організації роботи у листопаді.

Заступник голови РДА висловив вдячність відділу культури і туризму РДА за успіхи колективів району на обласних оглядах, які відбувалися напередодні. Також було обговорено питання підготовки до проведення у районі заходів із відзначення 96-ї річниці утворення ЗУНР, Дня працівників соціальної сфери, Дня української писемності та мови, Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Мова йшла про важливість належної підготовки до вшанування пам’яті жертв Голодомору в Україні, відзначення однієї з найтрагічніших подій в історії українського народу відбувається наприкінці листопада.

Керівники відділів, управлінь та районних служб в ході проведення наради інформували про основні напрямки роботи та про шляхи і перспективи вирішення назрілих проблемних питань. Зокрема, було обговорено питання економного використання енергоносіїв, фінансування першочергових видатків на потреби галузі освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Розглядались і питання соціального забезпечення наших співвітчизників, які прибули в район із півдня та сходу нашої держави.

Заступник голови РДА висловив вдячність працівникам галузі охорони здоров’я та освіти району за участь у підготовці та проведенні медично-волонтерських навчань, які нещодавно започатковано в районі. Також обговорювались питання подальшого вдосконалення рівня надання адміністративних послуг.

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РДА, 24 жовтня