Відвідини делегацією з Ходорова польської ґміни Стравчин

Відвідини делегацією з Ходорова польської ґміни Стравчин

Делегація Ходорова на чолі із міським головою Олегом Коцовським відвідала Республіку Польщу, зокрема  гміну  Стравчин, яка належить до Келецького повіту Свентокшиського воєводства. Зустріч відбулася у рамках співпраці відповідно до підписаної угоди в 2012 році. Делегацію  радо зустріли війт Тадеуш Ткачик та працівники управи.

За час, проведений у Польші, представники делегації ознайомились із роботою комунальних служб гміни, побачили спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпік», до якого входять стадіон, ігрові поля, басейн, боулінг, тренажерний зал, кафетерії, автомобільна стоянка. Всі, а особливо старости сіл нашої громади, яких у складі делегації було 7,  були приємно вражені рівнем комп’ютеризації сміттєсортувального заводу і його потужностей. Під час виступу на фестивалі «Стравчинада» міський голова Олег Коцовський привітав Гміну  із святом, подякував  польським колегам за цікавий та насичений літній відпочинок дітей нашої громади та запросив на відпочинок польських школярів на наступне літо.

Особлива подяка отцю Миколі Прунаку за глибину мудрості проголошуваного Слова Євангелія та освячення плодів на свято Преображення Господнього.