«Веселі канікули з Богом» у Ходорові

«Веселі канікули з Богом» у Ходорові

З 24 по 30 липня, діти та молодь м. Ходорів мали чудову нагоду духовно збагатитись під час «Веселих канікул з Богом». При церкві святих безсрібників Косми і Дам’яна, під духовною опікою декана о. Мар’яна Черепанича та о. Тараса Гриціва юні ходорівчани цікаво провели час, звеличуючи Бога. Під наглядом братів семінаристів та досвідчених аніматорів діти віком від 6 років та молодь протягом тижня щиро молились, слухали змістовні катехизації, танцювали веселі банси та грали у захопливі ігри. У таборі діяло 10 гуртків (наприклад «Театру і кіно», «Образотворче мистецтво», «Пласт»), які кожного дня проводили цікаві заняття для учасників і яскраво звітували під час його завершення. Також у таборі відбулась проща містом, у часі якої діти не лише молились, але й оглядали старовинні і відомі місця свого міста. Усі свої таланти дітвора охоче проявляла на різноманітних шоу (до прикладу «Розсміши аніматора» чи «Євробачення»).

Для дітей віком від 12 років у вечірній час у таборі проводились перегляди фільмів релігійного спрямування, після котрих можна було усім разом поспівати християнських пісень, подискутувати, обмінятись враженнями.

«Веселі канікули з Богом» у Ходорові
«Веселі канікули з Богом» у Ходорові

У передостанній день учасники табору приступили до святої Сповіді та Причастя, чим ще раз засвідчили свою любов до Спасителя Ісуса Христа.

САЙТ СТРИЙСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УГКЦ, 1 серпня