Вчимося планувати життя

Вчимося планувати життя

12 серпня 2016 року в приміщенні Ходорівської міської ради відбулась перша зустріч експерт-консульта Адріана Фітьо з міським головою О. Коцовським , секретарем ради М.Гавінською та заступниками міського голови Я.Костуром, А.Батирняк, О.Мельник в рамках розроблення Стратегії сталого розвитку  Ходорівської  об’єднаної територіальної громади» на період до 2025 року.

Sesiya

Було багато запитань та відповідей, пояснень. Повне розуміння самоорганізації – маємо переконання – визріватиме ідеями, мріями, конкретними планами та діями самих мешканців громади.  Метою заходу є: покращення соціальної  сторони  життя громади та  залучення інвестицій для її розвитку. До участі в розробці Стратегії буде  залучена учнівська, студентська молодь та громадські організації громад.

Запрошуємо всіх активних та ініціативних представників громад Ходорівської ОТГ до участі в розробці Стратегії. Бажаючим працювати в наступних робочих групах, а саме з питань економічного та гуманітарного розвитку, з питань охорони навколишнього природного середовища, з питань енергозбереження просимо звертатися до Ходорівської міської ради (chodoriw@ukr.net) або до старости населеного пункту.

Все тільки починається…

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, 12 серпня

 

 

http://khodoriv.com.ua/2016/08/17/strategiya/