В Ходорові пройшов «Кубок Весни»


25 березня 2012 року у місті Ходорові пройшли фінальні матчі за перемогу у весняному кубкові з міні-футболу. Організатором турніру виступила районна федерація футболу Ходорівщини. Турнір тривав декілька тижнів, за цей період у ньому взяли участь 15 команд із міст і сіл Жидачівського району. Цієї неділі проходили півфінальні зустрічі, матч за перше і третє місце на турнірі.

У підсумку третє місце на турнірі виборола команда с. Залісок, котра перемогла колектив із м.Ходорова. А перше місце зайняв футбольний колектив с. Городище, який переміг футбольну команду смт. Нові Стрілища.

Остап Стахів, Микола Концевич та команда переможець турніру з с. Городище
Остап Стахів, Микола Концевич та команда переможець турніру з с. Городище

Під кінець відбулися нагородження почесними грамотами, кубками та медалями усіх чотирьох команд, а також було відзначено кращих суддів турніру: Володимир Коник та Микола Концевич. Після нагородження футбольні колективи зробили собі пам’ятні фото з передсезонних змагань.

Меценат турніру «Кубок Весни» Остап Стахів подякував організаторам змагань та футбольним колективам за прийняту участь у змаганнях і побажав у новому сезоні усім командам вдалих виступів і нових звершень та перемог.