В Ходорові навчали молодь продукувати ідеї, які змінюють країну


26 квітня, у м. Жидачеві та в м. Ходорові відбулися тренінги «Ідея змінює країну».

У м. Жидачеві тренінг «Ідея змінює країну» відбувся в залі засідань Жидачівської районної ради й зібрав чотири десятки представників учнівської молоді, які є учасниками учнівського самоврядування й вже здобувають певні лідерські якості.

Учасників заходу привітала керівник апарату Жидачівської райдержадміністрації, в. о. заступника голови РДА Світлана Самсонова та побажала представникам учнівської молоді бути успішними й змінювати на краще нашу країну своїми ідеями й конкретним їх втіленням.

Із представниками молоді спілкувалися спеціаліст відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Софія Курман та головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Жидачівської РДА Олександра Хомин.

У м. Ходорові в актовій залі загальноосвітньої школи № 3, яка носить ім’я Героя України, Героя Небесної сотні Романа Точина, також зібралися представники учнівської молоді, щоб попрацювати над розробкою своїх ідей, які можуть бути втіленими в сучасному житті нашої країни. Із молоддю Ходорова спілкувався голова Спілки української молоді у Львівській області, працівник Українського католицького університету Андрій Фендик.

Нагадаємо, що тренінги «Ідея змінює країну» у районах та містах області проводяться відповідно до плану заходів відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації на 2017 рік та обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки. Їх метою є активізація молодих людей Львівщини, їх формування і розвиток.

Лекторами та тренерами виступають лідери обласних громадських організацій, керівники відповідних підрозділів. За підсумками проведених виїздів будуть відібрані найкращі ідеї, а їхні автори зможуть взяти участь у форумі ідей, який відбудеться наприкінці травня у м. Львові.

ZIK, 27 квітня