У зоні бойових дій на Луганщині загинув 18-річний бортниківчанин Володимир Князев

У зоні бойових дій на Луганщині загинув 18-річний бортниківчанин Володимир Князев

Ні з чим неспівмірне горе прийшло в родину Князевих із с. Бортник. 13 березня їхній 18-річний син Володимир загинув у зоні ведення АТО на території Луганщини.

21 липня 2016 року Володимиру Князеву виповнилося 18 років. Кажуть рідні, він не міг дочекатися, коли стане повнолітнім і зможе піти добровольцем захищати Україну. 30 серпня 2016 року Володимир Князев одразу зі строкової служби став контрактником. Військову службу проходив у 24 ОМБР. Нещодавно Володя був із короткотерміновою відпусткою вдома. Свого сина та брата з нетерпінням чекали батьки, а також сестричка та троє братиків.

Народився Володимир Князев 21 липня 1998 року в с. Бортниках. Його батьки – Любов Михайлівна та Михайло Олександрович. Володимир навчався у Бортниківській ЗОШ І-ІІІ ст. Після 9-го класу здобував фах офіціанта у Новороздільському професійному ліцеї №5. Проте війна на Сході України не залишила його стороннім спостерігачем. Як справжній чоловік та патріот Володимир пішов захищати рідну українську землю від московських зайд й з любові до України віддав найдорожче – життя.

Тіло загиблого юнака доправлять додому, ймовірно, 16 березня близько 15 год. У районі оголошена жалоба.

Вічна слава і пам’ять славному сину України!

НОВИЙ ЧАС, 16 березня