У ЖИДАЧІВСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУДУТЬСЯ ЗАХОДИ ІЗ ВІДЗНАЧЕННЯ 21-Ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

У ЖИДАЧІВСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУДУТЬСЯ ЗАХОДИ ІЗ ВІДЗНАЧЕННЯ 21-Ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

19 червня перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин підписав розпорядження „Про відзначення 21-ї річниці Конституції України”, яким, з метою належного відзначення у 2017 році 21-ї річниці Конституції України, сприяння консолідації суспільства навколо ідеї проведення конституційної реформи, формування високого рівня правової культури населення, затверджено План заходів з підготовки та відзначення 21-ї річниці Конституції України.

Питання організації і проведення основних заходів, які проводитимуться в районі із 25 по 28 червня, було обговорено вчора під час проведення наради в РДА із керівниками структурних підрозділів.

Зазначимо, що безпосередньо 28 червня, в День Конституції України, буде забезпечено вивішування Державного Прапора України, художнє оформлення вулиць і площ у м. Жидачеві, м. Ходорові та інших населених пунктах району. А напередодні свята в закладах культури організують книжково-журнальні виставки, фото та архівних матеріалів, інші інформаціно-просвітницькі заходи, спрямовані на роз’яснення норм Конституції України, її значення у становленні демократичної та правової держави.

Протягом 25-28 червня в м. Жидачеві та інших населених пунктах району відбудуться урочисті заходи із відзначення 21-ї річниці Конституції України за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості та молоді. 25 червня в районі відзначатимуть й День молоді. Представники молоді Жидачівщини братимуть участь в обласних заходах.

Тож запрошуємо предаставників громадськості Жидачівщини на урочистості, які відбудуться вже 25 червня, о 16 год., в Жидачівському міському Будунку культури „Папірник”.

САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, 20 червня