У Жидачівській РДА відбулося засідання районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які прибули із зони АТО та підня України

У Жидачівській РДА відбулося засідання районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які прибули із зони АТО та підня України

Lavr30 жовтня заступник голови РДА Микола Лаврись провів засідання районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Директор Жидачівського територіального центру соціального обслуговування Ігор Процан та керівник управління соціального захисту населення РДА Лідія Регусевич інформували про основні проблемні  питання щодо облаштування та соціального захисту прибулих в район. Насамперед було наголошено на важливості належної організації оформлення пакету документів на виплату матеріальних допомог особам, які вимушено покинули свої домівки, заготівлі для них продуктів харчування та теплих речей на зиму.

Також на засіданні штабу було зазначено, що на території Жидачівського району працює два пункти прийому речей для громадян України, які переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, а саме: м.Жидачів, приміщення РДА 4 пов., каб. 426 щоденно з 08.30-17.30 год.,  та м.Ходорів Народний дім з 11.00 – 13.00 год.

Загалом  в даний час на території району перебуває 57 осіб, які переміщені із тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РДА, 30 жовтня