У Ходорівській ОТГ відбулися перші вибори старости Чорноостівського старостинського округу

У Ходорівській ОТГ відбулися перші вибори старости Чорноостівського старостинського округу

Швець Мар’яна Степанівна
Швець Мар’яна Степанівна

22 квітня, відбулися перші вибори старости Чорноостівського старостинського округу Ходорівської об’єднаної територіальної громади. Переможницею стала Мар’яна Степанівна Швець, 1981 р.н., самовисуванка, безпартійна, діловод Ходорівської міської ради, яка проживає в с. Бориничі.  Явка на виборах склала 66,45%. За Мар’яну Швець проголосувало 458 виборців – 49,8% від усіх, що взяли участь у голосуванні. Участь у голосуванні взяли 919 виборців із 1382, які були включені в уточнений список виборців. На зазначених виборах старости голосували мешканці сіл Бориничі, Голдовичі, Дроховичі, Лучани і Чорний Острів.

Кількість голосів виборців, поданих за кожного кандидата на посаду старости:

Івановський

Роман Іванович – 241

Ковальчук Володимир Петрович – 131

Лаврусь Мар’яна Степанівна – 73

Швець Мар’яна Степанівна – 458.

До Чорноостівського старостинського округу Ходорівської об’єднаної територіальної громади входять села Бориничі, Голдовичі, Дроховичі, Лучани і Чорний Острів.

Крім Мар’яни Швець, на посаду старости Чорноостівського старостинського округу балотувалися позапартійний Іван Івановський, член ВО „Батьківщина” Мар’яна Лаврусь Мар’яна Лаврусь з Чорного Острова та позапартійний Володимир Ковальчук з Лучан. Усі – самовисуванці.