Цьогоріч у Ходорівській громаді на Львівщині реалізують 9 мікропроектів

Цьогоріч у Ходорівській громаді на Львівщині реалізують 9 мікропроектів

Цього року у конкурсі мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області перемогли усі дев’ять мікропроектів, поданих Ходорівською об’єднаною територіальною громадою. Шість із них – в освітній галузі, два – в медичній, один – у спортивній.

Про це повідомляє прес-служба офісу реформ у Львівському РВ АМУ.

В освіті буде реалізовано такі проекти: капітальний ремонт фасаду Ходорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 імені Героя України Романа Точина, заміна вікон у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Вербиця, у комунальному навчально-виховному комплексі села Піддністряни і у ЗОШ І-ІІІ ступенів села Дев’ятники, капітальний ремонт фасаду і покрівлі у Вибранівській середній ЗОШ І-ІІІ ст., придбання 20 комплектів учнівських меблів для ЗОШ І-ІІ ступенів с. Вовчатичі.

У медичній галузі буде здійснено заміну вікон у Ходорівській міській лікарні та ремонт покрівлі у Бортниківській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

У спортивній галузі буде здійснено капітальний ремонт огорожі стадіону «Промінь» с. Чорний Острів.

Нагадаємо, важливою умовою конкурсу є співфінансування проектів місцевими громадами, які їх ініціювали. Гранична вартість одного проекту складає 400 тис. грн, із них: 50% – субвенція з обласного бюджету, до 45% – кошти місцевого бюджету, а 5% – мінімальний обов’язковий небюджетний внесок конкурсанта.

Переможці конкурсу мають розпочати реалізацію своїх проектів до 31 травня (готувати проектно-кошторисну документацію, отримувати експертні звіти, оголошувати конкурси з вибору виконавців відповідних робіт через платформу Prozzoro), в іншому випадку конкурсна рада може вилучити їх з числа переможців.

Окрім того, у Ходорівській об’єднаній територіальній громаді оголосили конкурс дитячої фотографії. Організатори конкурсу – народний часопис «Ходорівщина» і народна фото-відео студія «Луг» Палацу культури м. Ходорова.

Прийом фотографій на Конкурс триває до 29 травня 2017 р. Фотографії приймаються за адресою: м. Ходорів, вул. Львівська, 39 (Редакція часопису «Ходорівщина»); м. Ходорів, вул. М.Грушевського, 29А (Фотосалон) або на електронну адресу часопису – khodorivshchuna@ukr.net з поміткою «На конкурс дитячої фотографії».

На світлинах мають бути зображені діти, які проживають у Ходорівській об’єднаній територіальній громаді. Однією особою може бути представлено не більше 3 фотографій.

Результати конкурсу та світлини-переможці будуть опубліковані у народному часописі «Ходорівщина». Всі роботи конкурсантів будуть розміщені 1 червня 2017 року на офіційному блозі народного часопису «Ходорівщина», де за них матимуть змогу проголосувати всі бажаючі.

Переможці Конкурсу нагороджуються цінними подарунками та пам’ятними дипломами.

 

 

ZIK, 24 травня