Стан пораненого під Авдіївкою бійця АТО Романа Федоришина важкий, але стабільний

Стан пораненого під Авдіївкою бійця АТО Романа Федоришина важкий, але стабільний

У госпіталі ім. І.Мечникова у м. Дніпрі прооперували пораненого у боях під Авдіївкою бійця АТО, 25-річного Романа Федоришина нашого земляка з Ходорова.

«У Романа вибухом міни зрешетило живіт та осколок потрапив у голову. Стан мужнього українського воїна важкий, але стабільний» – повідомив начальник відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Жидачівської РДА Олексій Хемій.

Як повідомив у соцмережі волонтер Юрій Юревич, Роман Федоришин у госпіталі ім. І. Мечникова в м. Дніпрі отримує всю необхідну медичну допомогу, ним добре опікуються. Та в будь-який момент земляки, побратими готові прийти на допомогу.

«У самому пеклі ще двоє бійців з Ходорова, вони живі-здорові, зв’язок з ними є. Хлопці кажуть, що «криють серйозно», – пише Юрій Юревич.

Для потреб бійців місцеві волонтери поштою передали свічки (Авдіївка через обстріли російських окупантів відрізана від електропостачання), зарядні пристрої для мобільних телефонів та інші найнеобхідніші речі.

Сьогодні, 2 лютого, Жидачівський районний часопис «Новий час», на першій сторінці помістив матеріал під назвою «У боях під Авдіївкою поранено ходорівчанина», в якому мова йде про мужніх українських воїнів – захисників Авдіївки.

ZIK, 2лютого