Передача «Хто тут живе?» з мером Ходорова Олегом Коцовським


Надаємо відео вчорашньої передачі «Хто тут живе?» на телеканалі ЗІК з міським головою Ходорова Олегом Коцовським. В програмі також взяли участь секретер міської ради Ходорова Ростислав Гапонюк, екс мер Мирослав Горачек та колишній юрист міської ради Михайло Магарський.

Також на сайті телеканалу ЗІК є новина про «навала захисників мера Ходорова»:

Проект «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK продовжує серію програм, присвячених мерам міст Західної України. Фігурантом сьогоднішнього випуску буде міський голова Ходорова Олег Коцовський.
Програма про Коцовського отримала значний резонанс ще до початку ефіру. Так, на форумі ZIKy активізувалися прибічники мера, котрі нахвалюють градоначальника і за патріотизм, і за відновлення Палацу мистецтв, і за дороги та парки. Але є й скептичні відгуки. Зокрема, дописувач «Вчитель» вважає, що в Ходорові «роздерибанили» всі землі, а в дітей відібрали садок.
«Дуже вдячна п. Коцовському за те, що він є. Якби не пан Олег, не мали б ні нормального стадіону, ні будинку культури. Тепер ремонтують будівлю міліції», – розповіла на форумі Марія.
«…. він дозволив роздерибанити Ходорів. А чому ніхто не згадує, що пан Коцовський не сплатив жодної копієчки в казну міста зі свого підприємства ПМК-1? Чи може хто забув як в парку Шевченка у центрі міста він хотів поставити павільйони, і дотепер це хоче проштовхнути. Чи може він зробив добру справу молодим сім’ям, за те, що віддав садочок своєму колезі? І тепер не має куди дати дітей до садочку?…», – таку позицію висловила дописувач «Вчитель».
Станом на 14 годину 30 травня таких повідомлень назбиралося два десятки. Також почали надходити листи на скриньку проекту.

Правда мені дуже дивно що для такого потужного телеканалу ЗІК 20 коментарів є «навалою»