Педагоги з Жидачівщини – лауреати обласного конкурсу «Учитель року-2014»


З нагоди професійного свята – Дня працівника освіти – визначено 69 переможців та лауреатів обласного конкурсу «Учитель року-2014». Кращих педагогів області нагороджено в номінаціях «Світова література», «Трудове навчання», «Початкові класи», «Директор школи», «Географія», “Християнська етика», “Інноваційний урок та урок фізичної культури з елементами футболу».

Почесні грамоти та грошові нагороди переможцям конкурсу вручив заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний під час святкових урочистостей, які відбулися у Львівському палаці естетичного виховання учнівської молоді. Від імені т. в. о. голови ОДА Юрія Турянського він щиро подякував освітянам області за нелегку працю і самовідданість професії. З вітальним словом до присутніх звернулась директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук.

Серед педагогів Львівщини лауреатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» стали й вчителі нашого району. Зокрема у номінації «Початкові класи» відзнаку лауреата отримала учитель початкових класів Вербицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Оксана Ігорівна Дацишин. У номінації «Інноваційний урок та урок фізичної культури з елементами футболу» – учитель фізичної культури Ходорівської ЗОШ №1 Ірина Володимирівна Левинець.

НОВИЙ ЧАС, 3 жовтня