Голова Жидачівської РДА побував з робочим візитом на території Вибранівської сільської ради

Голова Жидачівської РДА побував з робочим візитом на території Вибранівської сільської ради

Кузишин7 жовтня голова Жидачівської райдержадміністрації Мирон Кузишин побував з робочимвізитом на території Вибранівської сільської ради, де зустрівся з жителями сіл, ознайомився з основними соціально-побутовими проблемами даного регіону.

Голова Вибранівської сільської ради Роман Зошій запропонував районному керівнику відвідати приміщення сільської ради, де наразі проводяться ремонтні роботи, а на другому поверсі планується відкриття амбулаторії. Дане рішення є надзвичайно важливим для мешканців с.Вибранівка.  Також М.Кузишин зустрівся з керівництвом місцевого піщаного кар’єру, ознайомився з роботою цього підприємства, умовами видобутку піску. Слід зазначити, що мешканцями місцевої ради було озвучено ряд зауважень щодо діяльності кар’єру, зокрема люди незадоволені постійним рухом великих транспортних засобів, які перевозять пісок. Також було запропоновано керівництву кар’єру реалізувати ряд соціальних програм для  села, побудувати дитячий майданчик. Керівник району зазначив, що тільки після виконання поставлених завдань керівництвом кар’єру, може іти мова про продовження роботи підприємства.

Ще одним питанням, яке турбує місцевих жителів є транспортне сполучення з м.Ходоровом. Голова Жидачівської РДА пообіцяв вирішити це в найкоротші терміни і вже звернувся в Львівську облдержадміністрацію щодо продовження руху транспорту зі Львова через Вибранівку до Ходорова перевізником ПП „Сомфал І.М”.

Також М.Кузишин побував у с.Бринці-Церковні, с.Бринці-Загірні, с.Чижичі, с.Борусів та с.Березина. Тут він ознайомився з роботою закладів культури, освіти та охорони здоров’я. У с.Березина побачив приміщення покинутого костелу, який зараз потребує термінових реставраційних робіт. Голова сільської ради зазначив, що робить усе можливе для залучення спонсорів для врятування пам’ятки сакральної архітектури.

У підсумку голова Жидачівської РДА відзначив добру роботу місцевого голови та побажав йому і в подальшому плідної та результативної  роботи.

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ЖИДАЧІВСЬКОЇ РДА, 8 жовтня