Володимир Мелех: Президенту України!

Володимир Мелех: Президенту України!

В Ходорові сталася надзвичайна подія. 26 лютого 2015 року в приміщенні магазину «Продукти», вул. Стрийська 15-А  відбувся обшук  на підставі Ухвали Жидачівського суду

(Суддя Галій О.Й., прокурор Бойко Б.Й., слідчий Стецишин М. О.) із подання голови міста Ходорова Олега Коцовського з метою відшукання і вилучення неякісних спиртних напоїв та підроблених марок акцизного збору.

Обшук провадився  оперуповноваженим Костів Василем Богдановичем, який в процесі огляду, відкриваючи  холодильник , скрито відкрив свою сумку  і хотів щось з неї витягнути, але був замічений Мелех Оксаною. Після обурення і відповіді Костіва, що я нічого не вкрав і відповіді Мелех Оксани, що вона підозрює його, щоб не підкинув чогось, сумку забрали присутні працівники міліції. Також він намагався вилучити касовий виторг і прихідні документи, що не дозволила Мелех Наталія. При обшуку були присутні вісім працівників міліції і два понятих, привезених із собою, забраних з приміщення міської ради – Сушайло Степан Олексійович та Партика Іван Іванович.

В ході обшуку, що тривав близько 7 годин на запитання до дільничного міста Ходорова чи були заяви або скарги на роботу магазину, він відповів, що ніяких заяв чи скарг не надходило ніколи. Також ніколи у магазині не були зафіксовані порушення із сторони податкової міліції, в компетенцію якої входить провірка акцизів і підакцизних товарів.

В результаті  обшуку вилучили усі товари із акцизними марками. На запитання, чи всі вони неякісні , слідчий Марія Стецишин відповіла, що вона не розуміється як визначити якісний чи не якісний товар. Навіть не допомогли накладні із якісними посвідченнями.  Мали завдання вилучити неякісний товар, а залишили підприємця без засобів на існування. Усе забрали  у Жидачівський райвідділ на експертизу.

І ще одна деталь: і обшук, і вилучення товару відбувалися без присутності підприємця – власника товару .

Про нашвидкуруч сфабрикування Ухвали свідчить і те, що приїхали до підприємця Мелех Наталії, яка вже давно не підприємець, а просто пенсіонер.

Підприємці  Жидачівщини протестуйте проти методів «каральної четвірки» не люстрованими судами, не люстрованими прокуратурами, не люстрованими  відділами міліції і не люстрованими місцевими головами.

Підприємці  Жидачівщини протестуйте проти методів «каральної четвірки» не люстрованими судами, не люстрованими прокуратурами, не люстрованими  відділами міліції і не люстрованими місцевими головами.

Підприємці на своїх плечах винесли усю Верховну Владу, підтримуючи Майдан Гідності, простих, але найславніших Українських Героїв у АТО. Підприємці – це та свідома і рушійна частина суспільства, яка хоче швидших перемін, яка хоче позбутися корупції і головне має свою Гідність. Вони стараються вижити самі , без допомоги і допомагають другим. Приймати безпідставні ували про проведення обшуків у підприємців не гідне нинішнього часу. Тільки ми даємо ті копійки, що складають місцевий бюджет. Звичайно, ми проти зловживань і злодіянь, але ми проти свавілля. І в ході Революції Гідності ми зрозуміли, що тільки разом можна подолати корупцію і беззаконня.

ухвала по проведення обшуку