Першій Українські дивізії СС Галичина!


Майже двадцять років українські націоналісти – патріоти толерантно загравали з лібералами. соціалістами, комуністами та багатьма іншими представниками російської та європейської псевдо еліти щодо питань визнання Бандери, ОУН, УПА та навіть руху Опору 1917 – 1920 років. Вони, опустивши голову, бурмотіли нащадкам НКВДистів, що, мовляв, всі помиляються, не все вони робили правильно, але ж зрозумійте – вони боролись за незалежну Україну і т.д.

Може досить,панове націоналісти,смикатися в різні боки? Історія – пам’ятає сильніших та безкомпромісних. Чи хотіли би отамани повстанців Холодного Яру – чути виправдання за свої дії з уст нащадків? Ви десятки років, плазуючи перед європейськими лібералами, на вечірках, на кухнях, у кав’ярнях, перехиливши дві-три чарки оковитої, зніяковіло згадуєте про ще одних героїв, ви розумієте їхній порив, багато хто з вас говорить, що зробив би так само, але визнання їх не на часі: Європа не зрозуміє, савіки шустери збісяться, тепер – хоча б Бандеру, УПА, а там колись, можливо…Коли? Повстанців залишилось небагато, а скільки ЇХ, про кого забули навіть «патріоти»?

Досить! Не ми вривалися на чужу землю, не ми відрізали груди жінкам, прикладами вибивали мозок немовлятам, виколювали очі священикам, не ми купляли український хліб і цей самий час писали в газетах по цілому світі, що Голодомор – то байка! Не ми маємо виправдовуватися, щоб тепер слухати звихнутих на демолібералізмі виродків – вбивць. Вони сьогодні нам вказують, кого вважати героєм, а кого – ні! А що завтра? Вони нам скажуть кого любити, з ким спати, кого народжувати, а кого – вбивати?
Автономні націоналісти закликають всіх твердо стати на Українській землі, та показами ліберастам зі Сходу та Заходу, що ми – не слухняні вівці. Ми не будемо пускати шмарклі, як наші, так звані, націонал – демократи.

Національної вірності та лицарської Честі дивізії «Галичина» – першої української дивізії Української національної армії! Пам’ятайте – не гнилі ліберали, а наші герої проливали кров за цю землю!

Слава Україні ! Героям Слава!
Роман Сметанський