ЄвроМайдан


Дорогі Ходорівчани!

Завтра по всій Україні відбуватимуться ЄвроМайдани. Зібрання людей, котрі хочуть висловити свою підтримку євроінтеграції та прагнення жити в Європі та протест проти згортання урядом курсу на євроінтеграцію. Найбільший та найважливіший Майдан проходитиме в Києві, але не менш важливо, аби подібні майдани відбувалися в кожному місті України.

Ходорів за Євросоюз!

Свою думку, чому я виходжу на майдан у Львові,  я написав в своєму фейсбуці. На жаль, я завтра не зможу бути в Ходорові, але прошу вас, тих, кому небайдуже наше майбутнє, скоординуватися і вийти на площу перед Шевченком з українськими прапорами і показати світові, що ходорівчани також за євроінтеграцію.

Стаття  39 Конституції України гарантує право громадян на мирні збори.

«Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.»

Тому, перед тим як вирішите зібратися, зайдіть і повідомте в міськраду (хоча я думаю, що міська влада також підтримує наші прагнення жити в Європі). Сподіваюся ви мене почуєте.

З повагою Петро Нек.

P.S. Буду радий фото з акції