Ходорівська Міська рада Виконавчий комітет Рішення №54 Від 24.06.2011 року м. Ходорів. Про вивіз та утилізацію твердих побутових відходів.

Директор КП Хдорівське УКГ терміново вжити заходи щодо Укладення договорів із вивозу та утилізації твердих побутових відходів із всіма жителями, підприєствами і організаціями міста Ходорова, забезпечити вивіз із кожної вулиці міста згідно графіка санітарної очистки!Враховуючи інтереси територіальної громади міста у покраще екологічного та санітарного стану міста керуючись ст 15.закону України «Про благоустрій населених пунктів» Правилами благоустрою Ходорова виконком Ходорівської міської ради Вирішив:

  1. Споживачами ТПВ вважати всіх мешканців та субєктів господарюванняб Які проживають та проводять свою діяльність на тереторії міста Ходорів! Директор КП “Ходорівське УК” попередити громадян міста Ходорова, іноземців та осіб без громадянства про необхідність укладення договорів в установленому порядкувнесення плати за користування в послугами підприємства, Що займається збиранням і перевезенням ТПВ згідно рішення виконнкому №247 Від Від 04.09.2007 року та №189 від 30.05.2008 року!
  2. Нарахування плати за житлово комунальні послуги та вивіз ТПВ з моменту прийняття рішення вказаних п.3 даного рішення!
  3. Директору КП Ходорівське УКГ ознайомити населення міста підприємства організацій з правилами благоустрою міста та залучити їх до виконання даних правил!
  4. Директору КП «Ходорівське УКГ» вжити заходи Адміністративного впливу відносно фізичних та юридичних осіб, які не виконують П П 3.5 даного рішення!
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови А. Батирняк!

Це рішення було опубліковане в Ходорівщині від 7 липня 2011 року! І. на моє переконання в частині де входиться відносно громадян міста воно є незаконним тому що:

  1. Згідно конституції України кожна людина має право вибору а в ньому його не має!
  2. Ті тведі побутові відходи куда будуть дівати?Забирати від одних возити інишм або так як возили до тепер і шо далі? А далі замкнуте коло так як є так буде вулиці чистіші не будуть людям треба самим прийти до європейської культури!
  3. А де тарифна сітка чи ми далі будем жити по зрівняйловці хтось кульочок платить 3,00 гривні, а хтось мішок теж саме платить!

Чого це важле питання життєдіяльності міста приймалось колуарно? Тому шановні Ходорівчани вам вирішувати як далі бути як дбати про благоустрій міста про чистоту повітря про забрудненість річок і парків!

Голова ЖРГО “ІДЕЯ І ЧИН” Роман Сметанський